Programma Lionsclub Haarlem-Spaarne 2019-2020

Datum   Activiteit:
3 september  Opening Kraantje Lek met intermezzo (Anneke van Boltaringen sprookje over de Holle Boom).

17 september  Rondleiding bij Huis te Manpad, Herenweg 9, Heemstede door Iris de Graaff, aanvang 18.00  Met introducés  tot 19.30 uur, deelnamekosten €5,- p.p., aanmelden vóór 10 september.

1 oktober  Diner & vergadering Wapen v Kennemerland (= Stinkende Emmer).

15 oktober  Lezing door George Berenschot in Elout’s stijlkamer, Warmoesstraat 1E 2011 HN Haarlem,   Met introducés  aanvang 19.30 uur, deelnamekosten €5,- p.p. Eerst verhaal over historie Elout’s kamer, daarna lezing door George over plantages, slavernij, kruideniers, grutters en handelaren in Koloniale  waren (koffie, thee, suiker, rubber en chocola). Tijdens de lezing wordt er koffie, thee, suiker, chocola en Deventerkoek geserveerd.

31 (i.p.v. 29) oktober Donderdag i.p.v. dinsdag maatschappelijk verantwoord eten met andere culturen: Chef  Met introducés  Debuut, Badhuis Leidseplein 49 Haarlem, inloop v.a. 17.30, start 18.00, eind 19.30 uur;  deelnamekosten (contant afrekenen) voor maaltijd en dessert €8,50 p.p. excl. drank; 1 week  van te voren namen van deelnemers mailen aan Chef Debuut

5 november  Diner & vergadering Wapen v Kennemerland.

19 november  Film – actie Ad. Met introducés

3 december  Diner & vergadering Wapen v Kennemerland.

17 december  Kerstdiner – Kraantje Lek. Met introducés.  Kerstvoordracht door Maarten.

7 januari  Nieuwjaarstoast / Diner & vergadering  Wapen v Kennemerland.

21 januari  Culturele avond –Huiskamerrestaurant Ries en Lies (thuis bij Annelies) met drie gangen menu á € 25,00 per persoon, exclusief drankjes
  met voordracht door  Carel van Bruggen

4 februari  Diner & vergadering Wapen v Kennemerland.

25 (i.p.v. 18) februari 4e (i.p.v. 3e) dinsdag Dans: For all we know (Antonin Comestaz, Korzo producties& Nederlands Met introducés  Danstheater, aanvang 20.30 uur, deelnamekosten €16,50/14,50 p.p.

3 maart   Diner & vergadering Wapen v Kennemerland.

17 maart   Rudi Meiner lezing over 'ons klimaat vanuit de ruimte / onbeperkt info & energie = vrijheid. Met introducés  Inloop v.a. 19.30 uur plaats: ?  Corona

31 maart   vervalt vanwege hulp LC H-S bij sterrengala op maandag 30 maart – actie Goede Doelencie.

7 april   Diner & vergadering Wapen v Kennemerland.

21 april   Tuinbezoek: Thijsse’s hof Mollaan 4, Bloemendaal., aanvang 18.30 uur, duur 1 à 1,5 uur,  Met introducés  deelnamekosten €5,- p.p., max. 15 personen.

12 (i.p.v. 5) mei  2e (i.p.v. 1e) dinsdag Diner & vergadering  Wapen v Kennemerland.

19 mei   Zone diner, sparerib, georganiseerd door LC Haarlem&omstreken, Wapen van Kennemerland.

2 juni   Diner & vergadering Wapen v Kennemerland.

16 juni    Slotavond –  diner Long Island, IJweg 1300, 2135 DS Hoofddorp, nog nader te bepalen. Met introducés